Slektsforsking for andre

Vi tar gjerne oppdrag innen slektsforsking! Vårt utgangspunkt vil da være opplysninger om deg selv, dine foreldre og dine besteforeldre så langt det lar seg gjøre. Med dette som utgangspunkt vil vi gjøre vårt for at du kan få en anetavle på 6 generasjoner og om mulig 7 generasjoner. Dette bringer deg tilbake til ca 1800.

Vår priser er absolutt konkurransedyktige. Om vi finner en person er det 299,- uansett hvor lang tid som medgår. Dermed vil en anetavle på 6 generasjoner ha en max. pris på kr: 11940,-
Samtidig setter vi, om ønskelig, også opp ett slektshefte slik at du kan lese litt mer om familiens liv og levnet. Du får med alle opplysninger vi finner om dåp, konfirmasjon, bryllup osv. sender du bilder legger vi også inn dem i historien.
Ett slikt hefte settes opp som pdf-fil. Da kan du laste den ned og levere til f. eks ett trykkeri og lage din egen slektsbok til familien.
Ett slikt hefte på inntil 20 sider koster 4500,- deretter 10 kr pr side.

Vi tar et depositum på 50% av max.pris

Andre steder er det gjerne timepris på flere hundre kroner uten at man vet noe om resultatet 😉

Vil du ha både anetavle og slektsheftet? Bestill samtidig og spar mye !
Da er kostnaden 12000- inntil 20 sider.
Om du ønsker å lage en egen nettside for slekta kan vi også være behjelpelig med det for kr 750,- for de grunnleggende sidene. ( Deg selv og 4 aner) Trenger du opplæring i bruk av programmet kan du også få ett innføringskurs for kr 2000,-

Ett eksempel på en slik nettside finner du her:


Vi kan allerede nå anbefale proisp.no som din nettsideleverandør


Billig webhotell og domene

error

Likte du sidene? Fortell andre om våre tjenester