Slektssider

Vi forsker i slektene Nord, Holsve, Andersen, Fehn, Fæhn, Dørdal og andre som måtte passe inn i familietreet.

Vinger kirke,Hedmark

Vinger kirke er en av "hovedkirkene" i våre funn. Det viser seg nemlig at begge sider av " hovedslektene" slektene har tilknytning til denne kirken utenfor Kongsvinger.

Velkommen!

Takket være det gode samarbeid med Einar Holsve kan vi presentere stadig mer av de forskjellige grenene i vår felles slekt. Sidene er nå oppdatert slik at det totalt er litt over 5000 personer :-)

For mange år siden begynte vi med Holsve og Nord, men det ble fort klart at det ville dukke opp mye både kjent og ukjent i vår graving etter fortiden. Resultatet presenteres på disse sidene som stadig er i endring fordi vi stadig finner nye opplysninger. Stikk derfor gjerne innom av og til så kan det hende du finner noe nytt.

TILBUD! Om du skulle ønske slekten som bok så kan vi nå tilby forskjellige løsninger! Fra enkel pdf-fil til innbundet "kaffebord"bok. Du velger da selv om du vil ha en anebok ( som starter med deg) eller om du vil ha en etterkommerbok ( som starter med en av dine aner og følger etterkommerne til denne anen) Send en epost til slektatdordalnord.net

Østre Aker krk

Østre Aker kirke i Oslo kan sies å være "felleskirke" i moderne tid.