Sommerferie!

01.07.2021

Også årets sommerferie blir spesiell for nordmenn. Selv om mange restriksjoner enda finnes er det fremdeles gode muligheter til å reise innenlands. Noen har jo også fått mulighet til å reise utenlands:-)
Benytt sjansen til å finne stedene hvor dine forfedre kom fra. Hva er vel mer spennende enn å planlegge og gjennomføre en slik ferie. Kanskje du kommer til kanter av landet du aldri har vært og til steder du ikke visste fantes en gang. Hva med å besøke gården din oldefar kom fra? Eller kanskje til og med tipp-tipp-oldefar?
Nye muligheter åpner seg for den som søker etter sine røtter! Ta gjerne også bilder som du kan bruke i slektsheftet du etter hvert gjerne vil lage 🙂
Bilder osv kan selvsagt også registreres i gravminnebasen til slekt og data. På den måten hjelper du andre også 🙂Lykke til med en fin sommerferie i Norge